Spirituel vejledning

Zoneterapeut uddannelse

Bliv certificeret zoneterapeut med spirituelle indsigter

Måske har du i en tid gået og overvejet, om zoneterapeutuddannelsen kunne være noget for dig. Arbejdet som zoneterapeut er ikke for alle, jeg vil derfor fortælle lidt om min egen rejse.

Cellina fortæller om sin nye zoneterapeut uddannelse

Jeg var selv en af de første som i 1984 blev uddannet på FDZ skolen, Gl. Kongevej i København. Årsagen til, at jeg valgte zoneterapi, var den selvindsigt, man får om alt, hvad der sker i kroppen og dens funktioner. Det har givet mig en uvurderlig forståelse for, hvordan alt hænger sammen. Og stadigvæk den dag i dag, 36 år efter jeg færdiggjorde uddannelsen, er zoneterapien et af mine faste holdepunkter. Årsagen til det er, at zoneterapi, ifølge min opfattelse, kan noget helt særligt.

Hele kroppen findes afspejlet i fødderne. Ved tryk på zoner under fødderne øges impulser i nervesystemet, kredsløbet styrkes og immunforsvaret bliver stærkere. Uhensigtsmæssige energiblokeringer fjernes og affaldsstoffer i kroppen drænes. Dette har en stor indvirkning på kroppen og er med til at skabe både fysisk og psykisk balance i et menneske.

Zoneterapi med spirituel indsigt

Ud over mit virke som zoneterapeut har jeg i 30 år arbejdet som clairvoyant, healer, kinesiolog samt jeg har taget den antroposofiske læreruddannelse. Derudover har jeg taget Inkauddannelsen fra Andesbjergene, hvor jeg er indviet i femte niveau Paqo i Andes traditionen af bl.a. Juan Nunex del Prado. Den spirituelle del vil derfor være en naturlig del af uddannelsen, da jeg personligt altid bruger disse evner under et zoneterapiforløb.  Jeg vil igennem uddannelsen inddrage redskaber, som kan bruges under et behandlingsforløb med klienter. I kombination med zoneterapien vil dette løfte hele oplevelsen og virkningen op på et andet niveau.

I nedenstående kan du læse mere om de praktiske dele af uddannelsen.

Zoneterapiuddannelse ved Cellina Gylling

Selve zoneterapiuddannelsen er en blanding af teoretiske og praktiske fag:

200 timer – Anatomi/fysiologi

100 timer – Sygdomslære/Patologi

280 timer – Praktisk og teoretisk zoneterapi

Spirituelle indsigter – undervisning i redskaber og metoder løbende igennem hele uddannelsen

Første hold starter til september

Alle weekender er fra kl. 10-17

Anatomi, fysiologi, sygdomslære, farmakologi

I fagene anatomi, fysiologisygdomslære og farmakologi er formålet at bibringe den studerende en forståelse af den menneskelige organismes opbygning, funktion og sygdomme. Således, at man senere som zoneterapeut vil være i stand til at vejlede klienter i sundheds- og helseanliggender.

”Anatomi/Fysiologi” og ”Sygdomslære/Patologi” tages online som e-undervisning. Fordelen er, at du kan læse fagene, når det passer ind i din hverdag og du bestemmer selv hvor hurtigt, du vil færdiggøre dem. Begge fag afsluttes med en eksamen.

Hvis du tidligere har gennemført nogle af disse fag i en anden uddannelse, kan du få dispensation. Fagene, som læses selvstændigt og uafhængigt af zoneterapidelen, kan tages mange steder – jeg kan anbefale følgende: Kjeld Bruun-Jensen

Zoneterapi – praktisk og teoretisk

Den praktiske og teoretiske zoneterapi vil vi arbejde med sammen. Vi skal koble den teoretiske del sammen med praktiske behandlinger, så den fulde forståelse opnås. Vi vil være i hold af max. 10 personer. På den måde er det muligt at udøve de praktiske øvelser og samtidig være en mindre gruppe, hvor der er plads til alle.

Ud over den praktiske og teoretiske zoneterapi vil vi i løbet af uddannelsen også gennemgå:

Zoneterapi

Meridianlære

Zoneterapi ved sportsskader/fødsler/børn

Organrelaterede muskler

Hjælp til opstart som terapeut

Behandling under supervision

Klinikvejledning

Kost-, vitamin- og minerallære

Visuel diagnose, orientalsk diagnoseværktøj

Psykologi og samtaleteknik

Førstehjælp

Spirituel rådgivning

Introduktion til andre behandlingsformer, 80 timer (healing)

Inka – Visdom

Derudover dokumenterede behandlinger af klienter, 50 timer

Du vil således igennem zoneterapiuddannelsen modtage i alt 710 timers uddannelse

Du bestemmer selv hvor hurtigt, du vil færdiggøre fagene Anatomi/fysiologi og Sygdomslære. Hvorimod zoneterapidelen skal tages i et samlet forløb over 17 måneder.

Når du har bestået alle 3 eksamener, vil du være færdiguddannet zoneterapeut og modtage dit diplom.

Pris: 65.000 kr.

Depositum. 10.000 kr:

Beløbet kan opdeles i rater. 3.235 kr over 17 mdr.

Pris ved betaling af det fulde beløb inden uddannelsens start: 60.000 kr.

Et frit arbejdsliv som zoneterapeut

Som uddannet zoneterapeut har du mulighed for at hjælpe mennesker med at få det bedre med de fleste lidelser. Du vil være i kontakt med mennesker dagligt og den personlige relation er helt speciel. Derudover vil du have mulighed og frihed til at skabe det arbejdsliv, du ønsker. Der er i dag stor efterspørgsel på zoneterapeuter, du vil derfor i høj grad selv kunne bestemme hvor meget, du vil arbejde. Dette vil du altid kunne justere på, så det passer ind i helheden med resten af dit liv.

Da jeg er RAB godkendt behandler, vil du med endt uddannelse som zoneterapeut her ligeledes kunne blive opført i registret over Registreret Alternativ Behandler i Danmarks brancheforeninger.

Studerende hos Cellina

Yderligere information

Jeg valgte at starte denne zoneterapeutuddannelse, da jeg gerne vil bringe alt det, zoneterapi har givet mig videre. I min verden er det en forpligtelse – at give tilegnet viden videre, så flest muligt får glæde af det.

Ønsker du en grundlæggende viden om zoneterapi, blive certificeret zoneterapeut, enten blot for dig selv og dine nærmeste eller fordi du ønsker at komme til at arbejde med det, er du meget velkommen til at kontakte mig for yderligere information.

E-mail: info@cellinagylling.com eller telefon: +45 31 32 00 33.

Du skal være hjertelig velkommen til en snak i telefonen 🙂

Tonsvis af gode tanker

Cellina Gylling