BOOK EN VIP – Session og få afklaret din situation

VIP Session
Der tages udgangspunkt i dér, hvor du befinder dig i dit liv. Det er af overordentlig stor vigtighed at blive mødt på et sjæleligt plan og erkende, hvilke udfordringer, som virker bremsende på dig. Ved en VIP session tages en indledende samtale og derefter bevæger vi os sammen indad på en rejse, hvor alle svarene er integreret.

Det har alt sammen taget plads i din krop, og vil med tiden tale sit eget sprog – men lytter du, og forstår du signalerne?

Kroppen giver udtryk hele tiden via
Fysiske, psykiske og mentale ubalancer
Gået i stå i livet, at føle sig fanget
Tilbagevendende problemer også i job samt livsopgaverne, hvordan er jeg, som leder i mit eget liv.
Fobier/angst og afmagt.
Barnløshed / hormonel ubalance.
Indlærings- og koncentrationsproblemer.
Ønske om mere energi.
Ønske om bedre forståelse for kroppens behov.

Elementer der indgår i en VIP SESSION
Healing er en powerfuld proces, og er på alle måder vigtig når der skal ske forandring. kropsbevidsthed er og kan opleves som er befrielse, den har sit helt eget sprog der vibrere sammen med vores følelses-legeme. Kommunikation med kroppen på et sjæleligt plan. Det er stort, når det du tænker er i samspil med det du føler, og det på samme tid er i flow med det du du siger, samt alle dine handlinger. Når den proces er helt på plads er der ingen forvirring i dit indre. Det er ikke noget der lige ligger i vores opdragelse, og i hele vores måde og være tilstede i livet.

Det kan nemt aktiveres, som et gammelt urinstinkt, da vores celler reagerer på denne form for kommunikation. Vi er hovede-mennesker her på den nordlige side af planeten, og når denne helt unikke proces åbnes op sker der synkronitet, og det kan mærkes.
– Healing helt ind på celleplan og i dna systemet
– Udbygning af kropsbevidsthed
– Kroppen kan selv kommunikere, hvad den har brug for

Mange melder tilbage, at der sker en ændring i løbet af 3-4 dage med kropslige reaktioner, der kan opleves både, som en afslappethed og større lethed under denne transformation. Kropsscanning via en indre rejse er en fantastisk oplevelse, som giver en indsigt der bruges af mennesker som et unikt redskab fremadrettet i livet. 
Det er en fantastisk gave at få et redskab, som du selv kan bruge i din hverdag. En meget større bevidsthed vil for dig betyde, at du forstår dit indre univers på et dybere plan, og derved kan tage aktion omkring rigtig mange områder i dit liv. 
Vejen frem er vejen indad. Hvor lyset igen vil skinne og vibrere i et unikt flow.

Healing via elementerne
Jeg arbejder ud fra de fem elementer, som har indflydelse på os alle. Når healingen er integreret, opleves det, som om der bliver tændt et lys indvendigt. Denne healingsform virker helt ind på celleplan, og ind i DNA systemet.