SYD AMERIKA

 

SPIRITUEL REJSE DELUX TIL PERU 2018

Rediger“Spirituel rejse delux til Peru 2018”

Inka-Workshop  i Peru  2018

Dato. d. 23 juli -3 august 2018.

En unik delux rejse til Peru.

Denne rejse er for de udvalgte og kræsne. Rejsen bringer dig på en eventyrlig og unik tur gennem de gamle Inkaers hellige steder med den spirituelle og åndelige lærer Cellina Gylling.

Der vil forekomme hellige indvielser og ceremonier, og vi starter i Cusco (jordens navle). Vi bevæger os gennem Inkaernes “hellige dal”, Machu Picchu og mange andre hellige steder.

Carlos Yvan Tisock Quiroga vil også guide os gennem helt spirituelle ceremonier. Qéro-indianerne er efterkommere fra de gamle Inkaer og profeter og de betragtes som” De gamle visdoms keepers”

Pris: $ 3.380 USD

  • Inkluderer Hoteller (dobbeltværelse)
  •  Morgenmad, snack og frugt ved de hellige steder.
  • Adgangsgebyrer til hellige steder
  • Indenlandsk transport.
  • Prisen inkluderer ikke flybillet til Peru

Dette er en helt speciel oplevelse for livet, som skaber en kontakt til dit sjæls potentiale. Dette vil forandre måden og være tilstede i livet. Rejsen til en af jordens søjler som er i balance.

Temaet er INKA Værktøjer og den spirituelle intelligens. En workshop du ikke vil gå glip af, hvis du vil lære om bevidstgørelse af dine fantastiske ressourcer og den spirituelle intelligens. Dette er Inka værktøjer til at se sandheden omkring livssituationer.

Dato: 23 juli-3 august 2018.
Mødested Cusco Peru.

Nærmere info følger.

Pris: 3.380 USD

Mobilepay: 26911
Kontonr. 6488 0002003003

Kontakt info:
Cellina Gylling tlf.+45 31 32 00 33
Mail: Info@cellinagylling.com