Spirituel vejledning

Spirituel delux rejse til Peru

Spirituel delux rejse til Peru – En unik delux rejse til Peru.

Denne rejse er for de udvalgte og kræsne. Rejsen bringer dig på en eventyrlig og unik tur gennem de gamle Inkaers hellige steder med den spirituelle og åndelige lærer Cellina Gylling.
Der vil forekomme hellige indvielser og ceremonier, og vi starter i Cusco (jordens navle). Vi bevæger os gennem Inkaernes “hellige dal”, Machu Picchu og mange andre hellige steder.

Carlos Yvan Tisock Quiroga vil også guide os gennem helt spirituelle ceremonier. Qéro-indianerne er efterkommere fra de gamle Inkaer og profeter og de betragtes som “De gamle visdoms keepers.”

Pris:  USD

Inkluderer hoteller (dobbeltværelse)

Morgenmad, snack og frugt ved de hellige steder.

Adgangsgebyrer til hellige steder

Indenlandsk transport.

Prisen inkluderer ikke flybillet til Peru

Dette er en helt speciel oplevelse for livet, som skaber en kontakt til din sjæls potentiale. Dette vil forandre måden at være tilstede i livet. Rejsen til en af jordens søjler, som er i balance.

Temaet er INKA Værktøjer og den spirituelle intelligens. En workshop du ikke vil gå glip af, hvis du vil lære om bevidstgørelse af dine fantastiske ressourcer og den spirituelle intelligens. Dette er Inka værktøjer til at se sandheden omkring livssituationer.

Dato: kommer.
Mødested Cusco Peru.

Nærmere info følger.

Kontakt info:
Cellina Gylling tlf.+45 31 32 00 33
Mail: Info@cellinagylling.com