VIP Personlig Handlingsplan

Din spirituelle intelligens manifesterer kontakten til din sjæl.

At behandle sig selv på en kærlig måde er den vigtigste livsopgave, der er givet dig.
Få lavet en personlig handlingsplan som er i flow med din visdom og din livsopgave. Oplev hvordan dit system reagerer med denne form for spirituel coaching.

Vejen frem er vejen indad. Hvor lyset igen vil skinne og vibrere i et unikt flow. Det er en fantastisk gave at få redskaber, som den enkelte selv kan bruge i sin hverdag.

Få opfyldt ønsket om mere energi.
Få opfyldt ønsket om bedre forståelse for kroppens behov samt livsopgaverne, og hvordan du er, som leder i dit eget liv.
Tid til fokus.
Nye indsigter.

Når du lander her, så starter vi med at lave denne handlingsplan som vil blive din virkelighed. Det og få aktiveret sådan en handlingsplan frigiver energi og manifesterer dine sjælsopgaver. Det er meget powerfuldt og på et tidspunkt havde jeg en mand for år tilbage, som gerne ville have lavet en Personlig Handlingsplan den blev lavet ja- hans største ønske var at få skruet op for energien i hans forretning med 40%. Det er meget sagde jeg til ham, du skal også selv kunne følge med.

Det var ikke noget problem mente han, okay vi iværksatte den og efter ca. 6 måneder vendte han tilbage og bad nu om at der skulle skrues lidt ned, da han havde fået så travlt som aldrig før, og nu havde et begyndende mavesår – hold da op sagde han “det er stærkt, det her”. Vi ændrede handlingsplanen og den kom nu til at være på 20 %.

Derved blev det hele balanceret og hans begyndende mavesår aftog.

En handligsplan både forpligter og afsætter sine ringe videre ud i universet.