Smykker – Gudinde Amulet

Din spirituelle intelligens manifesterer kontakten til din sjæl.

Sjæl – Perlemor – Visdom

Ånd – Citrin – Vilje

Legemer – Lapis Lazulis – Handling

Perlemor og halvcirklen kan ses som et månesymbol der danner en Gral som modtager åndens kærlighed og lys der strømmer ned og hjælper os med  håndtering af følelsemæssige situationer såvel som den abstrakte tænkeevne. Det er sjælen.

Citrin er en powersten som giver klar tankegang og aktiverer det livgivende lys i forbindelse med den Guddommelige vilje. Det dybeste aspekt i mennesket. Det er Ånden

Lapis Lazuli har gennem årtusinder været regnet som en hellig sten og ses som en jordsymbol der repræsenterer de fire elementer – Stoffets rige – visdom og kærlighed som omvendes til handling derefter manifesteres kropsligt. Det er temperament – Sjælens redskab.

Historien bag disse ophøjet og hellige Gudinde amuletter.

Jeg startede i 2001 med den første spirituelle rejse til Egypten. Den var på alle måder en indvielse, som gav mig stor indsigt omkring tidligere liv og mange hellige ceremonier.

Disse unikke rejser har givet mig et fantastisk samarbejde igennem 10 år med arkæologerne i Giza området, og med dette har jeg endvidere afholdt spirituelle-workshop flere steder i Egypten.

Indsigten med disse sjælssmykker bliver mig givet i en meditation inde i Keopspyramiden, hvor jeg får vist via de højere væsner og set i åndsvidenskabligt lys at dette er Verdenslæren for dem der kender sandheden i forhold til kosmos og hovedekræfterne i Universet og i mennesket.

Alt liv er på alle måder betinget af Solen.

Disse Gudinde amuletter gør os til jordens søjler, hvor igennem vores sjælslys kan skinne og stråle optimalt.

Vi er her for at udleve kærlighed og energien følger tanken.

De kærligeste tanker…

Cellina Gylling

Håndlavet Sterling sølv Gudinde Amulet. #1 Pris: 8.300.-kroner.
Klik : KØB

Håndlavet Sterling sølv Gudinde Amulet.
Håndlavet Sterling sølv Gudinde Amulet. #2. Pris: 8.600.-kroner.
Klik : KØB

Håndlavet Sterling sølv Gudinde Amulet. #3 Pris: 8.100.-kroner.
Klik : KØB