Spirituel vejledning

Energiændring – større boliger/ejendomme med programmering

Energiændring i boliger/ejendomme – virksomheder.
I private boliger og ejendomme tages udgangspunkt i hvilken energi, der er blokeret eller på anden måde er i ubalance. Det kan være fra tidligere beboer eller helt tilbage fra opførelsen på stedet. Alt dette er gemt i energien og det er af stor vigtighed at få renset det ud, så der er balance i vores boliger. Dette er også en stor hjælp i forhold til salg af boliger/ejendomme, da energien holder fast eller er bundet i disse ubalancer.

Vi har stor erfaring med energiændring i forbindelse med salg af boliger/ejendomme.

I visse virksomheder flyder energien ikke og det kan betyde stagnation i både økonomi og vækst. Når der åbnes op for energien, er der mulighed for overflod på mange planer. Det kan betyde stor forandring via en overordnet forretningsplan, som udarbejdes med udgangspunkt i elementerne. Disse simple, men kraftfulde og unikke redskaber giver store resultater.

Indtil marts 2022 har du mulighed for at bestille Inkahealing af din bolig udøvet med Carlos fra Peru.

Carlos Yvan Tisock Quiroga er oprindelig forbundet med de gamle Inkaer i sin familie langt tilbage i tiden. Hans grandfædre var en del af de gamle Inkaer. Han er højt uddannet guide i Andesbjergenes templer.
Energiændring i boliger/ejendomme - virksomheder