Spirituel vejledning

Energiændring – boliger/lejligheder/ejendomme

I boliger/lejligheder/ejendomme tages udgangspunkt i hvilken energi, der er blokeret eller på anden måde er i ubalance. Det kan være fra tidligere beboer eller helt tilbage fra opførelsen på stedet. Alt dette er gemt i energien og det er af stor vigtighed at få renset det ud, så der er balance i vores boliger. Dette er også en stor hjælp i forhold til salg af boliger/ejendomme, da energien holder fast eller er bundet i disse ubalancer.

Mange mennesker melder tilbage efter en energiændring, at både mennesker og dyr trives meget bedre.

Der måles op i boligen med udgangspunkt i hvor, der er jordstråler og hartman gitter, da det er yderst uhensigtsmæssigt at sove på disse områder. Disse steder kan skabe forstyrrelser i vores kroppe, sjæl og sind på mange måder, som giver træthed og fysiske forstyrrelser mm.

Det er sket flere gange, at ved salg af firmaer og ejendomme, ja forskellige boliger, hvor der er foretaget energiændring – opnås der et hurtigere salg. Dette sker grundet de gamle frekvenser, som bliver opløst eller ændret.Så det er en helt anderledes oplevelse for andre at komme ind i de omtalte steder. Man kan sige, at stederne bliver frigivet, ja det kan opleves, som om der er sket en mega hovedrengøring, så alt stråler og lyser på en fantastisk måde.

På et tidspunkt blev vi kontaktet “Christian – min søn og jeg”, da et sommerhus skulle sælges, og i det område var der mange identiske sommerhuse til salg. Det var et af de første, der blev solgt, og endvidere oplyste vi også til sælger, “hvem der ville være køberen” af sommerhuset. Birgit (sælger) meddelte efterfølgende en kæmpe glæde over dette resultat.
Dette var og er en vind-vind situation for både sælger og køber.

Kontakt med hensyn til kørselstillæg.