Spirituel vejledning

SHU-Clairvoyant uddannelse

Spirituel/clairvoyant uddannelse (SHU) i Helsingør 

Uddannelsen er baseret på unikke værktøjer og gammel visdom inden for den åndelige verden. Indsigt, der kan hjælpe dig tættere på din livsopgave. Undervisningen er et professionelt forløb som er praktiske øvelser, teori og supervision, samt en helhedsorientering i forhold til dine spirituelle evner.  Visdom, der er højaktuel og relevant i den tidsalder, vi befinder os i – og som gør dit liv mere meningsfyldt i samspillet med arbejde, familie og fritid. Når du bevæger dig på den vej, hvor din livsopgave er, vil dine oplevelser blive mere magiske og dørene vil åbne sig for dig på en nemmere måde. Der er kunstneriske opgaver på denne uddannelse, som vil bringe dig i kontakt med dine indre åndelige talenter på en legende let måde. Den åndelige føde giver dig balance og øget intuition, og får din krop til at vibrere i fantastisk energi, som kan mærkes helt ind på celleplan.

Uddannelsen start:
Alle dage kl. 10-16, incl. 1 times frokostpause.

Datoer for næste uddannelse: 2021 -2022

2021

August. 7-8

Aug. 28-28

Sept. 25-26

Okt. 23-24

Nov. 20-21

2022

Jan. 8-9

Jan. 29-30

Feb. 26-27

Mar. 19-20

Apr. 23-24

Afslutning med personlig supervision.

Uddannelsesforløb
Uddannelsen vil foregå i et lyst og let miljø og det vil være mindre grupper. Formålet er at styrke dig, derved opnår du den bedste udgave af dig selv på alle måder. Vi arbejder med de 5 elementer, jord, vand, ild, luft og det æteriske.

Clairvoyance forløbet:
Clairvoyance uden hjælpemidler, fotometri, guide kontakt, psykometri, afdødekontakt, telefonclairvoyance og clairvoyance på personer fysisk tilstede. Mange øvelser på forskellige planer.

Den åndelig verdens opbygning.
Chakrasystemet.
Auraens opbygning.
Reinkarnation/karma.
Tankens kraft.
Beskyttelse.
Psykiske og mentale evner.
Guider og skytsånder samt de opstegne mestre.
Etik og moral og retningslinjer.

Den åndelige føde giver dig balance og øget intuition, og får din krop til at vibrere i fantastisk energi, som kan mærkes helt ind på celleplan.
Uddannelsen er baseret på unikke værktøjer og gammel visdom inden for den åndelige verden.

Undervisningen er et professionelt forløb med praktiske øvelser, teori og supervision, samt en helhedsorientering i forhold til dine spirituelle evner. Vi anbefaler, at du tager blødt/bekvemt tøj på og medbringer et tæppe.

Underviser: Cellina Gylling med gæsteundervisere.

Du er velkommen til at kontakte Cellina for mere information om uddannelsen og der foregår et personligt interview med Cellina i den forbindelse. Mange vælger et individuelt forløb, hvilket også kan aftales.

Kontaktes på mail: info@cellinagylling.com
eller telefon: 31 32 00 33.

Skriv gerne din mailadresse og dit telefonnr. – samt hvilke tider på dagen, du er bedst at træffe.
Bemærk: Denne uddannelse er for dig, der ønsker at arbejde med dig selv og den spirituelle verden, hvor indsigten kan styrke dig og dine evner og samtidig gøre dig fortrolig på en tryg måde. Det er for mig vigtigt, at der skabes nye muligheder, når du investerer i dig selv.

Forplejning: Medbring selv frokost. Der er også mulighed for at købe mad i nærheden. Der vil være gratis kaffe, the, frugt og snacks.

Undervisningsmateriale: Alt materiale der bliver udleveret er inkluderet i prisen.

Pris: 32.000 kr. Der er mulighed for at dele dette under forløbet, kontakt mig om tilmelding og betaling, som kan opdeles i rater på 6 eller 11.

Undervisningssted: Allegade 10A, 3000 Helsingør.

Nogle af vores konsulenter på www.shu365.dk er SHU-uddannet på shu-uddannelsen.