Spirituel vejledning

Feminint lederskab – online workshop

FEMININT LEDERSKAB DER SKABER EN NY VERDEN

UNIKKE GUDDOMMELIGE HELLIGE INDSIGTER

DU BLIVER BEVIDST OM DIN EGEN FEMALE-POWER.

Hør Cellina fortælle kort om denne unikke 2 ugers online workshop

– Et universalt mesterværk denne online-workshop, hvor du bliver ført sikkert igennem forløbet via de specielle og powerfulde processer.

På de 2 uger fører jeg dig sikkert ind i din FEMININE sjæls visdom og overflod.

Dato kommer senere.

Du får en workbook, hvor det er din opgave at notere alt fra din sjæls visdom. Tro mig, jeg har uddannet mange mennesker på min vej.

Du kan manifestere det liv, du ønsker.

Healing indsigter.

Dyb og vedvarende spirituel indsigt.

Du vil få flere meditationer, hvor din frekvens bliver opgraderet. Det vil kreere en forandring. Det er meget normalt og det kan føles som en sitren også sommetider, når du sover – bare nyd det.

Der vil være diverse videoer, hvor du får illustreret de forskellige øvelser, så det er mere visuelt forståeligt. I disse videoer bliver der som et eksempel forklaret, hvad den enkelte person får som besked fra sjælen. VÆR opmærksom på din besked er helt personlig for dig og noter den altid i din workbook efterfølgende.

I dette materiale på denne onlineworkshop er det nu, du tager lederskab i dit liv.

Lad dit sjælslys skinne med de levende energier.

Muligheder, der tilbyder frihed. 

De 3 basis teknikker.

Du lærer hvordan, du kan fjerne tung energi fra andre mennesker uden at forstyrre deres bevidste sind. En måde der på alle områder løfter energien, jeg giver mange eksempler og det vil være helt naturligt for dig, når først du har lært denne simple teknik, som er mega powerfuld.

Vores syv øjne, hvordan du får kontakt med dem, og derved kan være i samspil med naturen, dette skaber en levende energi.

Energi-bælterne som vi alle har og de er i forbindelse med vores sjæl.

En indsigt der giver dig indsigt og skaber en levende energi.

Integrere og afbalancere den indre kvindelige kraft (Harmony of male and female) .

At få opladet din energi-krop og lære hvordan, du til hver en tid kan gøre det selv.

Du vil lære at være tilstede med andre, så du ikke bliver forstyrret eller involveret i deres energi.

Hvordan oplever du overflod og er du klar til mere overflod i dit liv.

Din personlige styrke og det hellige træ.

At lære din største styrke at kende og kunne bruge den i din dagligdag (Amaru).

COPYRIGHT CELLINA GYLLING

FEMININT LEDERSKAB DER SKABER EN NY VERDEN

Det vil give dig en kontakt til dig selv, som du aldrig havde drømt om og du vil være i stand til at bruge den både i dit privatliv og i dit professionelle erhverv. Det er nu, at du kan komme videre i forhold til din livsopgave.

Jeg har afholdt mange fantastiske spirituelle workshops både i Danmark, Peru (Amazon- junglen), Egypten og Grønland. Det er med stor glæde, at jeg kan præsentere dette online-forløb, der er tilpasset vores tid til vores helt egen rejse. Rejsen er i samspil med din sjæls FEMININE visdom.

Anmeldelser:

Ellah Thesbjerg: Cellina hjalp mig med at finde en model og var behjælpelig med en Spirituel Business Plan, således at min tabte egenkapital, en truende konkurs og fastholdelse af de fleste medarbejdere gennem nye aftaler, blev vendt til overlevelse og senere salg af virksomheden med et positivt overskud. 

Rikke Duus: Jeg har søgt Cellina i spirituel rådgivning. Det slår aldrig fejl de råd, jeg har fået og jeg har haft en stor hjælp i min egen personlige udvikling på rigtig mange måder. Jeg tager gerne 20 år mere i Cellinas varme og kloge selskab.❣ 

Alberthe Mckenzie: Jeg føler at jeg står stærkere nu, samt jeg har en større glæde indeni, efter min session. Jeg kan på det varmeste anbefale at besøge Cellina. Hun er helt fantastisk, professionel, unik og mega hamrende dygtigt. Tak for dig Cellina. 

Birgitte Othel: Har besøgt Celina flere gang og hun har altid hjulpet. Giver min varmeste anbefaling. Jeg kommer helt sikkert igen.

Du bliver guidet på alle måder dybt ind i disse processer, som din sjæl venter på.
Der er workbook, unikke meditationer, videooptagelser og Live – Session med Clairvoyance. Prisen er 1400 kr.

Forløbet er 2 uger med 3 x 1 live-session. Derudover ad hoc clairvoyance.